Electricity Usage & Solar Feed-In hasn't updated since 3 June

NoNettUsage
Dynamo
5 Replies 1751 Views

No updates to the solar usage and feed in on my account since 3rd June.

 

Is there a problem?

5 REPLIES 5
Michael_Lane
Switched-on
0 Replies 1749 Views

Same here. First of June was my last update.

Obviously is a problem

therock
Switched-on
0 Replies 1728 Views

My solar feed-in data was functional until the 8th of June 2020 and then stopped recording.

This did coincide with a new billing period.

 

I also noticed on the downloadable CSV file that at 8/06/2020 6:59:59 PM the "QualityFlag" column changed from "A" to "E". It had been "A" since: 10/6/2018. Not sure if this is related or simply a billing code.

 

The APP, the online portal and the downloadable CSV files are all recording grid usage (of course) but not displaying any solar feed-in.

I spoke to several people at AGL today who mostly had no-idea what I was talking about and eventually was put through to "resolutions" and fobbed off.

 

agl_solar_feedin_error_02.jpgagl_solar_feedin_error_01.jpg

David_AGL
AGL Community Manager
0 Replies 1724 Views

Hi all,

 

If you're continuing to have issues with usage data updating, please send me your account number via private message, and I'll escalate.

---
If a post answers your question, please click MARK AS SOLVED. This helps others in the community find the answers they're looking for.
David_AGL
AGL Community Manager
0 Replies 1723 Views

Please be aware if you are a Queensland customer, there has been a hold placed on billing and usage updates whilst we remediate the Government credits. 

---
If a post answers your question, please click MARK AS SOLVED. This helps others in the community find the answers they're looking for.
therock
Switched-on
0 Replies 1714 Views

DM you David - Thanks.